Over Ons

Bij Pickleballkenners.nl zijn we gepassioneerd over alles wat te maken heeft met pickleball, en we streven ernaar om een bron van betrouwbare en uitgebreide informatie te zijn voor pickleball-liefhebbers over de hele wereld. Of je nu een ervaren speler bent die op zoek is naar nieuwe uitrusting, een beginner die wil leren over de basisprincipes van het spel, of ergens daartussenin, onze website heeft alles wat je nodig hebt.

Jaar totale pickleball-ervaring
Uur totaal pickleball gespeeld
Pickleball producten getest

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit fervente pickleball-spelers en enthousiaste kenners van het spel. We hebben jarenlange ervaring in het spelen en beoordelen van pickleball-producten, waardoor we een diepgaand inzicht hebben in de verschillende merken, modellen en technologieën die beschikbaar zijn op de markt. We begrijpen dat het kiezen van de juiste pickleball paddle, pickleball bal of kleding een uitdagende taak kan zijn, en daarom hebben we onze kennis en expertise gebundeld om jou te helpen de juiste keuzes te maken.


Onze missie

Onze missie is om de pickleball-gemeenschap te ondersteunen en te laten groeien door waardevolle informatie en inzichten te delen. We zijn altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe content, zoals koopgidsen, spelstrategieën, tips en tricks, en nog veel meer. We willen je niet alleen helpen bij het vinden van de juiste uitrusting, maar ook bij het verbeteren van je spel en het verkennen van alle aspecten van pickleball.


Onze Reviews

Bij Pickleballkenners.nl streven we naar objectieve en eerlijke beoordelingen van alle producten die we bespreken. We zijn toegewijd aan het leveren van nauwkeurige en gedetailleerde informatie, zodat jij weloverwogen beslissingen kunt nemen bij het kopen van je pickleball-uitrusting. Of het nu gaat om het vergelijken van verschillende rackets op basis van hun eigenschappen, het testen van nieuwe ballen op duurzaamheid en speeleigenschappen, of het beoordelen van accessoires op basis van hun functionaliteit, we staan klaar om je te helpen de beste keuze te maken.